пʼятницю, 8 листопада 2013 р.

Smart Share - інтелектуальний соціальний інструмент

«Розумні Шари» (Smart Share) – що це?

Інтернет-соціалізація, бажання поділитись важливою інформацією, зберегти її в стрічці на сторінці чи зафіксувати в блокноті стало частиною культури інтернет-користування,  рисою ділової людини яка в першу чергу цінує час (як свій так і «інтернет-партнерів»). Зручність «в один клік» зафіксувати важливу інформацію уникаючи ритуалу копіювання-вставлення-збереження в потрібній теці з майбутнім пошуком є беззаперечною. Знайшовши цікавий контент мимоволі шукаєш на сторінці ці "чудо-кнопки"  , які «зводять нанівець» традиційні маніпуляції «шамана з бубном» по збереженню інформації. Але зустрічається дуже велика ймовірність потрапити на унікальний ресурс де не знайдеш функції Share «ПОДІЛИТИСЬ». Що ж робити??????


На мою думку, найзручніше додати до свого улюбленого браузеру функцію Share – можливість «ПОДІЛИТИСЬ»  


Я рекомендую використовувати додаток 

Це засіб, що допомагає налаштувати зручну взаємодію Інтернет-ресурсів з Вашими інформаційними уподобаннями.
Як додати кнопку Share до браузера?
Розглянемо на прикладі браузера Google Chrome, аналогічні маніпуляції доступні в будь-якому іншому браузері.
Що робимо:  
1. Звертаємось до головного меню браузера (налаштування та керування)    - в горі в правій частині браузера. Вибираємо пункт «Налаштування».  
У вікні «Налаштування» переходимо до пункту «Розширення»  та натискаємо на пункт «Інші розширення»  .

У рядку пошуку пишемо - addthis share & bookmark – та отримуємо.
Лишилось лише додати до браузеру, натиснувши встановити «безкоштовно». Все! Маємо  чудову нагоду поділитись корисною інформацією з користувачами близько 300 соцмереж.
Наступним Вашим кроком буде створення власного сайту чи блогу і додання можливостей зазначених вище до Вашого ресурсу. Далі буде……..

Немає коментарів:

Дописати коментар

Інструментарій куратора змісту

У процесі ознайомлення з інструментами куратора змісту була здійснена спроба своєрідного сортування інструментарію. Для початку інструменти...